iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

6 maart 2014

The Common Linnets maken titel van ESF song bekend

Ilse DeLange en Waylon hebben bevestigd een keuze te hebben gemaakt voor het lied waarmee ze onder de naam The Common Linnets Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen.

Ze willen echter nog niets over de song prijs geven. Behalve de titel van het nummer dan want die is inmiddels wel bekend. De titel van het nummer waar Ilse en Waylon Nederland mee gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival is Calm After The Storm. Ook de singlecover is al gereed en ook die zie je hier bij Greatest-Hits.
Een preview van het nummer is er helaas nog niet maar zodra we die te pakken hebben hoor je hem uiteraard ook hier.

Op woensdag 12 maart zullen The Common Linnets hun inzending voor het Eurovisie Songfestival voor het eerst ten gehore brengen in ‘De Wereld Draait Door’ om 19:00 uur op Nederland 1. The Common Linnets zullen in de uitzending een volledige akoestische live versie van drie minuten spelen.

Donderdag 13 maart staat het radioprogramma ‘Gouden Uren’ van 09.00 tot 12.00 uur op Radio 2 in het teken van The Common Linnets. Tijdens deze uitzending is ‘Calm After The Storm’ voor het eerst in de officiële uitvoering op de radio te horen. Presentator Daniël Dekker ontvangt The Common Linnets in de uitzending en praat uitgebreid met hen over hun inzending.

Het radioprogramma wordt voor deze gelegenheid live vanuit het AVROTROS-gebouw in Hilversum uitgezonden. Via de dan compleet vernieuwde website www.songfestival.nl kun je via een webstream live meekijken. Na afloop kun je ook meteen kijken naar een uitgebreid interview met The Common Linnets.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten