iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 april 2014

Draaischijf voor Miss Montreal

We wisten het direct toen we Irrational voor de eerste keer hoorde, dit is een HIT!!!
En we waren dan ook dolblij dat Miss Montreal het titelstuk van haar 4de album verkoos na "Say Heaven Say Hell" als 2de single.
En een verkiezing tot Draaischijf kon dan ook niet uitblijven.
Komende zomer zal deze kneiter het onherroepelijk goed doen op de festivals, maar ook daarnaast is het gewoon een supersong. Bij 538 en Qmusic staat hij inmiddels op de playlist en dat is terecht ook want nieuwe werk van Miss Montreal klinkt fris en heeft een hele lekkere beat.

Irrational is dus de titelsong van het vierde studioalbum van Miss Montreal waarvoor zij zelf alle nummers schreef. Sanne Hans zoals haar echte naam klinkt is speciaal voor het schrijfproces naar Los Angeles gereisd om daar te schrijven met songwriter Nate Campany (o.a. Ilse de Lange en Backstreet Boys) met wie zij al eerder werkte voor haar album I Am Hunter.
Het nieuwste album nam ze op in Hilversum, in de studio van The Rocketeers. Miss Montreal wordt vaak gezien als alleen maar Sanne Hans, maar is eigenlijk gewoon de naam van de band die verder nog bestaat uit Michi Schwiemann (gitarist)
Thijs Rensink (drummer)
Peter Hendriks (toetsen)
Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten