iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 april 2014

Wyke van Weelden & WNF komen samen op voor de zee

Onze oceanen zijn in nood. Daarom voert Het Wereld Natuur Fonds campagne, om ze te beschermen. Word een ster voor de zee en help mee! Ga naar www.wnf.nl/seastars

Download de track World of Blue van Wyke van Weelden nu via iTunes:

Gezonde oceanen zijn de basis van ons leven. Ze leveren zuurstof, reguleren het klimaat en zijn de belangrijkste voedselbron voor meer dan een miljard mensen. Maar deze onderwater wereld wordt wereldwijd bedreigd door overbevissing, vervuiling en klimaatverandering. Daarom heeft het onze bescherming nodig, zodat het leven zich weer kan herstellen en onze wereld in balans blijft.

Het Wereld Natuur Fonds laat met deze prachtige animatiefilm het drama zien dat zich elke dag onder de zeewaterspiegel voltrekt, maar voor velen onzichtbaar blijft. Word jij een ster voor de zee? Help mee en ga naar seastars.

Een paar weekjes terug stond Wyke van Weelden nog bij ons in de 20Under met de titelsong van de film Kenau, en nu is ze terug met World Of Blue en gaat ze wederom een poging doen om via de 20Under de UP40 te bereiken.
Wyke is 19 jaar en bekend geworden door het programma De Beste Singer Songwriter Van Nederland met Giel Beelen als presentator. Ze heeft inmiddels al een aantal songs afgeleverd en als je benieuwd bent naar meer dan World Of Blue dan moet je even een kijkje nemen op haar youtube kanaal
We hebben van dit mooie nummer zowel de animatieclip als de clip van Wyke zelf maar even geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten