iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

25 mei 2014

Madonna brengt Unapologetic Bitch als nieuwe single



De Queen of Pop staat op het punt om de muziekscene weer over te nemen van de artiesten die de afgelopen tijd geprobeerd hebben haar plek in te nemen.
Maar om dat voor elkaar te krijgen moet je van goede huize komen.
Niemand wist waar Maddy precies mee bezig was, maar dat het speciaal zou gaan worden stond al wel vast.
En nu is het dan bijna zo ver dat ze haar nieuwe single de wijde wereld in lanceert.
De single heeft de lekker makkelijk bekkende titel Unapologetic Bitch mee gekregen en hij brengt ons terug naar Disco, Disco en nog eens Disco.

De track werd geschreven door Natalia Kills, Madonna en.......Katy Perry. En er gaan geruchten dat miss Perry ook een deuntje meezingt op het nummer.
Mooi moment dus om de single te lanceren aangezien zowel Madonna als Katy in het volgende nummer van V Magazine op de cover prijken.

De single zal het eerste voorproefje zijn van haar upcoming album welke zeer waarschijnlijk de titel Rebel Heart zal gaan dragen. Madonna levert met dit album alweer haar 13de studio album af en nog altijd blijft ze je verrassen.
Enkele titels die op het album zullen staan zijn al gelekt en dat zijn de nummers "Unapologetic Bitch", "Rebel Heart", "Art of Freedom", "Holy Water", en "Eye Wide Open".

En tot slot kunnen we jullie een fragment laten horen van wat wij bijna zeker weten dat het een previewtje is uit Unapologetic Bitch is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten