iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 mei 2014

Robin Thicke op zijn knietjes

Het is geen geheim meer dat het huwelijk tussen Robin Thicke en zijn vrouw aan een zijden draadje hangt, en Robin is het daar helemaal niet mee eens. Het enige wat Robin wil is zijn huwelijk redden en daar doet hij alles aan.
In februari werd bekend dat Robin en Paula, die sinds 2005 getrouwd zijn, gaan scheiden. Maar de zanger maakte duidelijk dat hij zijn vrouw niet zomaar laat gaan. Tijdens concerten droeg hij verschillende nummers aan haar op. Hij zou goede hoop hebben dat het goedkomt tussen hen.

En afgelopen zondagavond tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas heeft hij twee keer zijn liefde voor zijn vrouw duidelijk gemaakt. In zijn laatste poging Paula Patton terug te winnen, bedankte de zanger onder meer zijn vrouw bij het in ontvangst nemen van zijn award voor Best R&B Single en dat deed hij als volgt.

''Allereerst wil ik mijn vrouw bedanken voor haar liefde en steun en dat ze er al die jaren voor me is geweest'', zei Thicke in zijn speech. Maar het bedanken van Paula was nog niet genoeg. Toen Robin moest optreden ging het weer over zijn vrouw.

Thicke bracht Get Her Back ten gehore, een nummer dat hij speciaal voor Patton heeft geschreven. ''Help mij haar terug te krijgen'', zei de zanger bij aanvang van het lied. Aan het eind van het nummer viel hij dramatisch op zijn knieën terwijl hij zong: 'I'm Gonna Go Get Her, Go Get Her, Go Get Her, Go Get Her Back'.

Of het net zo'n kneiter wordt als Blurred Lines betwijfelen wij maar als hij zijn vrouw er mee terug krijgt zal deze song hem waarschijnlijk in zijn ogen toch meer opleveren dan dat de bestseller song deed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten