iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

30 augustus 2014

Nieuw in de Top40














4 nieuwkomers deze week in de Nederlandse Top40 van week 35



ALL FOR NOTHING - Kensington

De clubtour die de band in november en december door Nederland zal doen, is maanden van tevoren al lang en breed uitverkocht. Hun vorige single STREETS behaalde de gouden status en nu is single nummer 2 hard op weg om een dikke hit te worden. We hebben het hier over Kensington die met ALL FOR NOTHING hun 2de Top40 hit pakken.
Het nummer is net als STREETS afkomstig van hun net verschenen album "Rivals" maar daarnaast is het ook nog eens de theme song van de binnenkort te verschijnen Nederlandse film "Bloedlink".
Bloedlink (met o.a. Tygo Gernandt en Marwan Kenzari) gaat over twee criminelen die hun slag denken te slaan door een vrouw te ontvoeren. Bloedlink gaat in september in première op het Nederlands Film Festival in Kensingtons thuisstad Utrecht en gaat daarna de bioscopen in. Kensington zelf was eerder deze maand nog te zien op Lowlands en nu dus nieuw in de Top40 op nr. 36.




THIS IS HOW WE DO - Katy Perry

Katy Perry brengt eerbetoon aan Nederlandse schilder Piet Mondriaan in haar nieuwe clip.
Dat had je vast niet verwacht van de Amerikaanse zangeres Katy Perry, die eigenlijk Katy Hudson heet.
Maar om verwarring met actrice Kate Hudson te voorkomen gebruikt ze de meisjesnaam van haar moeder. This Is How We do is haar 6e single van haar succesvolle album PRISM. Na Roar, Unconditionally, Dark Horse, Birthday en Legendary Lovers betekend dat ook haar 6e Top 40-hit van het album Prism. 
Wie dus had gedacht dat Katy een one day fly zou zijn heeft het volledig mis, Katy is hot en weet hoe ze hits moet maken.



FIRE - Gavin DeGraw

De naam Gavin DeGraw staat garant voor Top40 hits, en voor alarmschijven, want van de afgelopen 10 songs die Gavin uitbracht werden er liefst 9 benoemd tot alarmschijf. De enige plaat die geen alarmschijf wist te bemachtigen was Soldier en laat dat nou wel zijn grootste Top40 hit zijn geweest. Maar Gavin heeft nu weer een kans om zijn grootste hit te scoren mede dankzij een alarmschijf want ook zijn nieuwste hit "FIRE" is weer alarmschijf geweest bij 538.
FIRE is de voorloper van Gavin's  nieuwe album Finest Hour: The Best Of ...... wat in oktober moet gaan verschijnen.



JIJ & IK - Jan Smit
Aan de campagne rondom de nieuwe single van Jan Smit mankeerde maar weinig. Frans Bauer, K3, Quinty Trustfull, Nick & Simon, 3JSs en natuurlijk zus Monique en zijn dochters Emma en Fem. Allemaal waren ze te zien in filmpjes die de afgelopen weken opdoken op het YouTubekanaal van Jan Smit en allemaal zongen ze mee op een kort stukje uit een nieuw liedje. Kortom, een slimme manier van de 28-jarige Volendammer om Nederland nieuwsgierig te maken naar zijn 27ste Top 40-hit. Die heet Jij & Ik, net als zijn nieuwe album dat gister op 1 binnen kwam in de album charts. In de NederLied Top25 staat hij al 2 weken op 1 met zijn single en nu is ook de tipparade aan de beurt.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten