iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 september 2014

Remschijf voor Top duo.


Het zijn voor velen de 2 grootste artiesten allertijden, en nu zijn ze samen te horen op There Must Be More To Life Than This.
We hebben het hier natuurlijk over Freddie Mercury en Michael Jackson.
Beide namen het nummer al op in Los Angeles in 1982 maar belande door de drukke schema's van beide op de plank.

Het nummer verschijnt op het nieuwe Queen verzamelalbum: 'Queen Forever' waarop drie nieuwe Freddie Mercury songs staan, met verder een eerder onafgewerkt nummer "Let Me In Your Heart Again" en een intieme versie van Mercury's eerste solohit Love Kills.
Daarnaast bevat de box ook verschillende Queen-classics, en exclusieve uitvoeringen van hun hits. Het album is te verkrijgen vanaf 10 november.

Freddie Mercury.

Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara (Stone Town Zanzibar), 5 september 1946 - Londen, 24 november 1991), was een Britse rockmusicus. Hij werd bekend als de zanger en 'frontman' van de groep Queen en groeide uit tot een van de beste en populairste rockartiesten en popzangers aller tijden. Hij stond bekend om zijn extraverte karakter en zijn explosieve optredens. Hij staat ook in de boeken als de man met een stembereik van vier octaven, wat buitengewoon is voor een mannelijke zangstem.

      



                                                                                                                         
                                                                                                                Micheal Jackson.



Michael Joseph Jackson (Gary Indiana, 29 augustus 1958 – Los Angeles Californië, 25 juni 2009), bekend als The King of Pop, was een Amerikaans zanger, danser en componist. Hij geldt als een van de succesvolste artiesten van de 20e eeuw. Jackson onderscheidde zich door zijn herkenbare stem en zijn typische dansbewegingen.

   


Deze week is deze geweldige single de Remschijf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten