iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 oktober 2014

Nieuw in de Top40







3 nieuwkomers deze week in de Nederlandse Top40 van week 43



STEAL MY GIRL – One Direction

Steal My Girl is de openingstrack van het binnenkort te verschijnen 4e album van de band One Direction en is ook direct de eerste single. De Brits-Ierse boyband schreef het samen met hetzelfde team dat ook verantwoordelijk is voor de hit Best Song Ever. Eén van hen is John Ryan, die dankzij zijn bijdrage aan Fireball van Pitbull iets presteerde dat One Direction nog niet is gelukt: een nummer 1-hit scoren in de Top 40. Let trouwens ook even op de clip bij Steal My Girl. Daarin zie je namelijk niemand minder dan Hollywood-acteur Danny DeVito.


GERONIMO - Sheppard
Ruim honderd jaar geleden leefde er een Apache-indiaan die met zijn stam voortdurend verwikkeld was in gevechten met Mexico. Hij heette Goyaalé, maar was vooral bekend onder de bijnaam Geronimo. Dat was dan ook precies de kreet die hij riep als hij ten strijde trok. Waarom dit stukje geschiedenis? Nou, naar die Geronimo is de eerste Top 40-hit van Sheppard genoemd. En zij komen binnen op nummer 31 dus dat zou wel eens een vette hit kunnen gaan worden.

DANGEROUS – David Guetta feat. Sam Martin
David Guetta stond vorige week uitgebreid in de schijnwerpers toen hij in Nederland was voor het Amsterdam Dance Event. De Franse dj/producer promootte daar meteen zijn nieuwe album, Listen. Ook voor dit album heeft David weer bekende namen weten te strikken, zoals Emeli Sandé, John Legend, Sia, Hardwell en Sam Martin. Die laatste ken je nog als zanger op Davids vorige hit, Lovers On The Sun. Zowel Lovers On The Sun als Dangerous vind je terug op Listen en beide hits werden door Radio 538 ook al gekozen tot Alarmschijf.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten