iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 februari 2015

Gravity Remschijf.


DJ Fresh.

Daniel Stein is een Brits drum-and-bass-dj. Stein was vroeger lid van de band Bad Company.

In 1998 richtte Stein samen met Jason Maldini, Michal Wojcicki en Darren White de drum-and-bassgroep Bad Company op. Later richtte hij samen met de andere Bad Company-leden het platenlabel BC Recordings op. In 2002 richtte Stein Breakbeat Punk op, dat in 2003 fuseerde met Kaos Recordings tot Breakbeat Kaos.
In 2006 verscheen zijn eerste studioalbum, Escape from Planet Monday, bij Breakbeat Kaos.
Op 1 augustus 2010 bracht Stein zijn plaat Gold Dust opnieuw uit met zang van Ce'cile. Vijftien dagen later, op 16 augustus, kwam zijn tweede album, Kryptonite, uit.

Ella Eyre.

Ella McMahon, beter bekend als Ella Eyre, is een Britse singer-songwriter. Ze werd bekend door haar medewerking aan de single "Think About It" van Naughty Boy en Wiz Khalifa en de zang in "Waiting All Night" van Rudimental. Haar debuut-ep, "Deeper", werd op 15 december 2013 uitgebracht. Naar verwachting komt begin 2015 haar debuut album "Feline" uit.

McMahon groeide op in West-Londen. Ze is van Afro-Jamaicaans, Maltees en Engelse afkomst. Ze studeerde aan de Millfield School en de BRIT School for Performing Arts & Technology. In 2011 werd ze door haar management ontdekt via een zangcoach. In juli 2012 tekende Ella een contract bij Warner/Chappell, waarna een platencontract bij Virgin/EMI snel volgde.

Deze week is de Remschijf een lekkere dans plaat Gravity.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten