iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 februari 2015

Muzikale verwennerij bij DWDD


Vandaag hebben we 2 muzikale genieën in de Daily Choice op Greatest-Hits. En ze waren beide te gast bij Mathijs van Nieuwkerk in zijn programma De Wereld Draait Door.
We hebben het hier over Wende Snijders en Jett Rebel.
Wende zagen we in de trailer voorbij komen van de film Zurich waar zij de hoofdrol in speelt en ze mocht zich 1 minuut laten horen met het fraaie Tower Song wat ze samen met het Red Limo Quartet deed.
En Jelte (de echte naam van Jett Rebel) kwam voor eens en voor altijd duidelijk maken dat hij niet wil scoren omdat zijn gezicht in alle mogelijke programma's opduikt, maar puur met dat geen wat hij maakt,
DE MUZIEK!.
Als je het ons vraagt waren er dus 2 muzikale duizendpootjes op 1 dag in de DWDD studio en dat vraagt om een vermelding bij ons op de weblog.
Als kadootje heeft Wende vooraf aan de uitzending ook nog Last Resistance en Heroes gespeeld met het Red Limo Quartet en daar werden wij helemaal blij van.
We schreven al eens over de Heroes versie van Wende en dat we er zo van baalde dat het slechts 1 minuutje was, nou mensen........deze keer deed ze hem helemaal.
Aan het eind van het programma konden we trouwens ook zien hoe Jett Rebel weer knalde met een live versie van het nummer Dance Underneeth The Sheets.
We wilde kiezen, maar omdat dit niet te doen is plaatsen we alle 4 de clips zodat ook jullie er nog eens van kunnen genieten. En wat zou het toch tof zijn als deze 2 ras muzikanten die over lopen van creativiteit eens met elkaar de studio in zouden duiken. Tot die tijd blijft het genieten van de 2 in solo uitvoering.
Bij de clip linksboven staat dat het Tower Song is maar dit is echt Last Resistance, Tower Song hoor je rechts onder.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten