iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

31 maart 2015

Draaischijf naar Leids-Zoetermeerse gelegenheids combinatie Armin & Mr. Probz


Op 8 mei verschijnt hij pas officieel, de nieuwe single van dj Armin van Buuren. Maar nu al is het één van de meest spraakmakende tracks van de laatste weken. Another You is de eerste single van zijn nieuwe album, dat in de herfst uitkomt en Armin heeft het nummer samen met niemand minder dan Mr. Probz opgenomen. Dat maakt platenmaatschappij Armada Music bekend en afgelopen zaterdagnacht vond de première van de track plaats tijdens de set van Armin op Ultra15.
Armin ontmoette de Nederlandse singer-songwriter, rapper en producer Mr. Probz vorig jaar tijdens de Buma Awards in Nederland, waar Armin een prijs ontving voor de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio. Rond die tijd was Mr. Probz' hitsingle Waves net uitgekomen. De twee artiesten bleven contact houden en daar is Another You uit voort gekomen.

Afgelopen zomer bezocht Mr. Probz de studio van Armin om een korte, ruwe versie van Another You te laten horen, mede geschreven door Niels Geusebroek. Armin en zijn productiepartner Benno de Goeij gingen direct aan het werk om het stukje muziek tot een volwaardige single te maken. In Hilversum werden extra vocalen opgenomen met een live orkest.

Armin: "Mr. Probz en ik konden van begin af aan fantastisch met elkaar opschieten, ondanks dat wij muzikaal zo verschillend zijn. Ik denk dat wij elkaar aanvullen en dat wij beiden onze sterke punten meenemen in de studio. Dat is precies wat Another You zo speciaal maakt en ik hoop écht dat iedereen de plaat geweldig vindt."
Nou Armin, wij zijn het met je eens hoor, Another You is een meesterwerkje van eigen bodem en dus de hele week draaischijf op Greatest-Hits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten