iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 maart 2015

Draaischijf voor Bills

LunchMoney Lewis, geboren als Gamal Lewis, is van Jamaicaanse afkomst. Hij groeide op in een musicale familie en luisterde vooral naar reggae, mowtown en invloeden als James Brown, Marvin Gaye, Prince en The O’Jays. Voordat hij zijn single lanceerde werkte hij aan muziek voor onder andere Meek Mill (‘Off The Corner’ feat. Rick Ross), Ace Hood (‘We Don’t’), P. Diddy (‘Big Homie’ feat. Rick Ross) Nicki Minaj (The Pinkprint’s ‘Trini Dem Girls’), Fifth Harmony (‘Bo$’) en Jessie J (‘Burning Up’ feat. 2 Chainz).
En nu is hij zelf in de stoute schoenen gestapt en heeft een single opgenomen met de titel Bills.
En deze single gaat wat ons betreft één van dit jaars grote viral hits worden. 
Deze Amerikaanse artiest luistert naar de naam LunchMoney Lewis en zijn eerste single was vorige week al Daily Choice en is nu zelfs gepromoveerd naar Draaischijf.
En dan te bedenken dat we hem bij de eerste luisterbeurt tegen vonden vallen. We werden getipt door Casper de Winter die hem zelf als weekschijf koos (De Cassa) maar zoals gezegd hadden we onze twijfels. Maar 2 luisterbeurtjes verder waren we verkocht en ging hij op high rotation.
LunchMoney Lewis brengt later dit jaar zijn debuut album uit en daar zijn we wel benieuwd naar.
Maar eerst genieten van Bills, en die titel heeft na het aftreden van Teeven en Opstelten omwille van een bonnetje ineens een soort van extra lading meegekregen ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten