iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 maart 2015

Remschijf voor Zedd.


Deze week is de Remschijf een lekkere dans plaat van Zedd Ft. Selena Gomez met I Want You To Know.

Zedd.

Zedd, is een Duits producer en dj. Hij produceert vooralelectrohousemuziek, maar maakt ook een andere soort muziek, die bekendstaat als 'Zedd style', met invloeden van progressive house, complextro en dubstep.

In 2014 werkte hij samen met Ariana Grande. Hij schreef en produceerde het nummer Break Free.


Selena Gomez.

Selena Marie Gomez is een Amerikaans actrice, zangeres en modeontwerpster. Ze is bekend geworden door haar rol als Alex Russo in de Disney-sitcom Wizards of Waverly Place.
Naast acteren heeft Gomez ook meerdere albums opgenomen met haar band, Selena Gomez & the Scene.

Selena Gomez & the Scene is een Amerikaanse poprockband dat werd gevormd in 2008 en bestaat uit Selena Gomez (zangeres), Joey Clement (basgitarist), Greg Garman (drummer) en Dane Forrest (keyboard). In augustus 2008 vertelde Gomez aan Jocelyn Vena van MTV dat ze niet van plan was om een soloartiest te zijn, maar een band zou beginnen. Ze wilde niet alleen maar haar naam gebruiken en vertelde ook dat ze van plan was om de frontzangeres te worden. Later bevestigde ze via Twitter dat de band de naam The Scene zou gaan dragen, als een ironisch grapje naar iedereen die de frontzangeres "wannabe scene" genoemd had. Later werd de naam van de band gewijzigd in Selena Gomez & the Scene vanwege problemen met Hollywood Records. De band heeft drie studioalbums opgenomen: Kiss & Tell (29 september 2010)waarvan 2 singles uitgebracht: Falling Down en Naturally.

Nu werkt ze samen met Zedd en daaruitr komt dit toffe nummer dat zeker weten gaat scoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten