iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

26 maart 2015

Rihanna brengt Bitch Better Have My Money #BBHMM

Rihanna staat nog altijd hoog in de Nederlandse Top40 met haar hit FourFiveSeconds, en zeer waarschijnlijk stijgt ze in de nieuwe Top40 die morgen verschijnt naar 1 samen met Kanye West en Paul McCartney. En in de UP40 staat ze zelfs met 2 tracks hoog genoteerd aangezien daar ook het nummer Towards The Sun uit de film HOME genoteerd staat. Maar dat weerhoud haar er niet van om haar nieuwe single te lanceren! Titel van het nummer is “Bitch Better Have My Money”.
Net als haar vorige release komt ook deze track als donder bij heldere hemel uit de lucht vallen en door het nieuws crashte haar website.

Beide tracks staan op haar deze maand te verwachten album R8. Met dit album hoopt Riri een plaat te hebben gemaakt die ze over 15 jaar nog kan zingen zonder gedateerd te raken.
De nieuwe single schreef Rihanna samen met Bibi Bourelly en is geproduceerd door DePuty. De officiƫle release is inmiddels een feit, maar de audio wordt nog wel angstvallig
goed van mediakanalen als youtube gehouden. We hebben er wel weer 1 gevonden, maar hoe lang hij er zal staan is even de vraag. Voorlopig zijn we blij dat we hem aan je kunnen laten horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten