iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

28 april 2015

Draaischijf voor Adam Lambert

Zondag middag kwam de 20Under online en toen al werd duidelijk dat Adam Lambert met zijn single Ghost Town de nieuwe Draaischijf te pakken had. En vanaf dat moment sloegen op onze website alle stoppen door want Adam Lambert ging viral.
Een enorme stormvloed aan tweets en retweets betreffende de 20Under waren het gevolg en de bezoekersaantallen schoten door het dak.


En dat is helemaal niet zo gek natuurlijk wanneer je zo'n lekker nummer als Draaischijf kiest ;o)
Adam Lambert kennen we waarschijnlijk wel van zijn vorige kneiter Whataya Want From Me die het tot plek 7 in de Top40 wist te schoppen in 2010.
Daarna werd het wat stiller totdat bekend werd dat hij met de 3 over gebleven Queen members ging toeren.
Inmiddels zijn we in 2015 aanbeland en is de voormalig verliezend finalist van American Idol 2009 terug met een wel heel erg lekkere single getiteld Ghost Town.
Dit nummer is afkomstig van zijn binnenkorrt te verschijnen langspeler die de titel The Original High heeft meegekregen en waarop ook een nummer staat wat hij samen met Brian May heeft opgenomen.

Over de aanstaande langspeler meldt de Amerikaanse singer-songwriter zelf: “Ik ben zo enthousiast. Ik heb deze plaat gemaakt met producers Max Martin en Shellback. Het album heeft een nieuwe, energieke sound en ik wil het andere mensen heel graag laten horen. Ghost Town is de eerste single die van het album wordt uitgebracht en is dus de voorloper van zijn derde album.
Volgens Lambert heeft zijn nieuwe album een pop-sound met house en R&B-invloeden. De single Ghost Town kwam op 21 april officieel uit en is bij ons deze week de onbetwiste Draaischijf.
De clip is sinds woensdag 29 april beschikbaar gekomen en dus check je die hier bij Greatest-Hits

Geen opmerkingen:

Een reactie posten