iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 april 2015

Remschijf Can't Stop Playing.


De Remschijf van deze week is voor Dr.Kucho ft. Gregor Salto & Ane Brun met Can't Stop Playing. (Makes Me High) en dan wel in de Oliver Heldens Remix ;)

Dr Kucho!
Dr. Kucho! is een Spaanse DJ die al vanaf 1992 allerlei danceplaten en remixes maakt verschillende labels, waaronder Virgin.
Sinds 2003 heeft hij zijn eigen platenlabel Disk Dokter.

Gregor Salto.
Gregor van Offeren ook bekend als Gregor Salto is een Nederlands diskjockey die een eclectische combinatie van soul, Latin-jazz en house muziek draait.
Gregor Salto is nu al jaren een stabiele factor in de Nederlandse en Internationale house- en festivalscene. Internationaal brak hij door met een remix op het album van Mariah Carey, genaamd You're Mine.Oliver Heldens


Oliver Heldens is een Nederlands dj en muziekproducent in de genres deephouse en future house uit Rotterdam.
Hij tekende in 2012 bij Spinnin' Records en hij kwam bij het label Musical Freedom van Tiƫsto. In december 2013 verscheen "Gecko" waarmee hij in de zomer van 2014 met een vocale versie "Gecko (Overdrive)", met zang van Becky Hill, op nummer 1 kwam in Engeland.Verder hoor je op de plaat ook nog de Noorse zangeres Ane Brun.
Ane Brunvoll is een Noorse zangeres-songwriter, geboren en getogen in Molde. Ze woont sinds 2000 in Stockholm, Zweden. Ze is medebeheerster van een platenlabel, genaamd DetErMine Records ("Dit zijn mijn opnamen").

Ze scoren al een dikke top10 hit in de engelse charts en wij denken dat dat ook snel in de top40 een hit gaat worden daarom is het deze week de Remschijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten