iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

4 mei 2015

Leonie Meijer - NAKED (lyric video)


Leonie Meyer heeft de opnames voor Nederland Muziekland er net op zitten alwaar zij fijn live gespeeld heeft met een toffe band! zo zegt ze zelf.
Ze speelde daar ook een nieuw nummer getiteld NAKED wat ze ook tijdens haar tour al regelmatig liet horen. Dit zal de nieuwe single worden die op 1 mei uitkomt.
Leonie zegt er zelf het volgende over:
Ik had hem al meegenomen in de vorige theatertour (eerste nummerr na de pauze) en nu is hij dus officieel uit! Ik wilde dit nummer al langere tijd uitbrengen en na de overweldigende reacties tijdens de tour werd ik er alleen maar meer in gesterkt.

Wederom Engels werk dus van Leonie wat op single verschijnt, we zijn uiteraard erg benieuwd welke richting ze op gaat op haar volgende studio album, zal dat weer Nederlandstalig worden, Engelstalig of een gemengd album. We zullen het moeten afwachten, maar zodra we het weten hoor je het hier natuurlijk.

Vandaag 4 mei is haar lyricvideo uit gekomen, en jullie weten dat als er nieuws van Leonie is je het hier als eerste leest. En dus kunnen we jullie blij maken met de lyric video, en die is minstens net zo fraai als de song zelf.
15 mei staat Leonie live in Paradiso, en mocht je daar heen willen moet je snel zijn via paradiso.nl

Koop NAKED op iTunes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten