iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

30 juni 2015

Draaischijf voor Caroline D'amore & Natalie La Rose


Caroline D'amore is een veelzijdige tante die naast zingen ook DJ, actrive, model en songwriter is. Ze is sinds 2012 getrouwd met Bobby Alt die we dan weer zouden kunnen kennen van de Amerikaanse punkrock band Street Drum Corps.
Caroline heeft met Music Man haar debuut gemaakt in de musicscene en inmiddels is het tijd voor een opvolger. En vreemd genoeg heeft de songwriter gekozen voor een cover van Crystal Waters haar smashhit Gypsy Woman.
Niet dat dit erg is hoor want het is een dijk van een plaat geworden die wat ons betreft net zulke hoge ogen kan gaan gooien als het origineel wat in 1991 een vette eerste plaats haalde in ons landje,maar ook in 7 andere charts. Caroline doet het op deze lekkere dancetrack niet alleen maar wordt
bijgestaan door Natalie La Rose die begin dit jaar haar debuut maakte in de Amerikaanse charts met Somebody (samen met Jeremih) en iets later zou ook Nederland door haar veroverd worden.
En nu is daar dus de samenwerking met Caroline D'amore op de single Gypsy Woman.
Een heerlijke hit uit 1991 door de dames in een 2.0 versie naar 2015 is overgeheveld en klaar is om de charts te gaan beheersen. En juist daarom hebben wij deze week gekozen voor deze plaat als kersverse Draaischijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten