iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

16 juni 2015

Draaischijf voor Jasmine Thompson met Adore



De Britse Jasmine Thompson begint haar muzikale loopbaan met het zingen van covers. Zo bewerkt ze bijvoorbeeld La La La (van Naughty Boy en Sam Smith), Titanium (van David Guetta en Sia) en Let Her Go van Passenger. In het najaar leert het Verenigd Koninkrijk haar kennen als haar akoestische uitvoering van Chaka Khan’s Ain’t Nobody te horen is in een commercial van een supermarktketen. Het nummer staat vijf weken in de Britse single top 75 en bereikt de 32e plaats.

In 2014 levert ze met Sun Goes Down een bijdrage aan het debuutalbum van de Duitse dj en producer Robin Schulz, Prayer dat in september verschijnt.

Ain't Nobody (Loves Me Better) van Felix Jaehn verschijnt in april 2015. Die track, een remake van de hit van Rufus en Chaka Khan uit 1984, wordt in 2015 ingezongen door Jasmine Thompson en dan is haar naam gevestigd.
Ain't Nobody staat op dit moment bijna in elke Europese charts wel ergens in de top10 en dus is het een ideaal moment voor Jasmine om een solo single er achter aan te gooien.
Die solo single is Adore geworden en ook dit gaat knallen hoor. Die heerlijke stem van de pas 14 jarige Jasmine kruipt onder je huid en laat de zon in je hart schijnen. Combineer dat met een heerlijke beat en een nog lekkerdere melodie lijn en je repeat knop zal slijten als nooit tevoren.

En daarom roepen wij Adore van Jasmine Thompson deze week uit tot Draaischijf.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten