iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

16 juni 2015

Maak kennis met Kaya Stewart


Vandaag hebben we een wel heel fijne track voor je in de comeback van de Daily Choice, en dat is niemand minder dan Kaya Stewart. Wie is Kaya Stewart hoor ik je dan denken, maar als ik zeg dat dit de dochter is van voormalig Eurythmics member David A Stewart gaat je vast wel een belletje rinkelen.
David A Stewart vormde jaren lang samen met Annie Lennox het Britse superduo Eurythmics en na hun Peacetour in 2000 gingen zij ieder hun eigen weg.
In augustus van het jaar 2001 trouwde David met de Nederlandse Anoushka Fisz en met haar kreeg hij 2 dochters (Kaya en Indya)
1 van die dochters (Kaya dus) heeft hetzelfde bloed door haar aderen stromen als vaderlief en dus gaat zij op zeer jonge leeftijd het muzikale pad op. Net als haar half broers Sam en Django welke uit een eerder huwelijk van David met Siobhan Fahey (Bananarama, Shakespear Sister) komen en nu in de band Nightmare And The Cat spelen.Maar we dwalen af want het gaat vandaag om Kaya Stewart want die heeft haar single In Love With A Boy uit en die klinkt niet doorsnee maar wel heel erg pakkend. Ze heeft een dijk van een stem ook al is ze pas 15.
Maak hier als eerste kennis met Kaya en haar hit In Love With A Boy

website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten