iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 juli 2015

Draaischijf voor Audio Adam


Nog 3 nachtjes slapen en dan is het zo ver, dan komt de lang verwachte 3e single uit van Audio Adam.
Na If It Takes You Home en Strong Enough, die beide goed scoorde in de UP40 is het nu dus tijd voor single 3 en dat is Blame It On Me geworden.
En laat dat nou ook het nummer zijn wat als winnaar uit de bus is gekomen bij onze poll van vorige week :)

Audio Adam is een 4 koppige band die bestaat uit:
Tjerk Koekkoek - Frontman / gitarist / piano.
Jasper Dijkstra - Gitarist / backing vocal
Ronald Maas - Basgitarist / backing vocal
Robert-Jan Zigterman - Drums
En ze maken muziek met een geheel eigen sound al wordt er zo nu en dan wel eens een vergelijking gemaakt met bands als Kensington. Maar dat geldt dan voor een enkel nummertje wat de mannen hebben gemaakt. Over het algemeen hebben ze gewoon een eigen lekker frisse sound met daarnaast ook nog eens een heel herkenbaar uniek stemgeluid.
Op hun laatste album Moving Down The Grey Line staan stevige songs maar ook hele mooie ingetogen nummers en Blame It On Me heeft daarin een middenweg gevonden.
Het nummer begint met een opzwepende gitaar partij die je doet vermoeden dat het een stevige rocksong is, maar zodra Tjerk zijn zangpartij start blijkt dat mee te vallen en is het gewoon een heel lekker popliedje.
Vrijdag de 31e komt hij dus officieel uit, maar wil jij de band steunen en gun je ze die hit, vraag hem dan nu al aan op 3FM door een SMS te sturen naar 3333.
En stuur jij een persoonlijke top25 in naar ons voor de samenstelling van de 20Under/UP40 dan mag je hem daar ook in opnemen natuurlijk zodat hij in ieder geval hoog in onze chart komt en zo ook weer extra promotie krijgt.
Een video of lyric clip is er nog niet en dus moeten we het voor nu doen met een preview van de song, maar zodra er meer nieuws is hoor je dat hier als eerste natuurlijk.
Of check de facebook pagina van de mannen: klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten