iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 juli 2015

DraaiSchijf voor BEP

Zaterdag was hij daar ineesn, de nieuwe single van The Black Eyed Peas, en oo oo wat is hij weer lekkah.
Vijf jaar hebben we er op moeten wachten, de comeback van de Black Eyed Peas. En het was het wachten meer dan waard want het nieuwe nummer en een bijbehorende videoclip zijn uitgeroepen tot Draaischijf.
Het nummer heet Yesterday en in de clip staan de 3 heren van B.E.P. in een platen zaak door het aangeboden vinyl te spitten terwijl ze zo nu en dan een plaat omhoog houden waar dan weer bewegende beelden op te zien zijn.
Opvallend genoeg is bandlid Fergie niet op de nieuwe single te horen en ook niet te zien in de clip. Een verklaring voor de afwezigheid zou kunnen zijn dat Fergie vanwege het 20 jarig bestaan van de band de heren dit jubileum willen laten vieren door een ode te brengen aan de oldschool hiphop. Daar waar de band mee begon in 1995. En aangezien Fergie de band pas in 2002 kwam vergezellen paste zij niet in het 20 jarige feestje van de 3 heren.
En oldschool hiphop is het wel hoor mensen, dus gooi die speakers open en ga los.

Nieuw Album:
Hoewel er nog niets officieel bekend is gemaakt over een nieuw Black Eyed Peas-album, gaan er al een tijdje geruchten dat er een nieuwe plaat aan zit te komen. Het laatste album van Black Eyed Peas, The Beginning, kwam in 2010 uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten