iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

18 juli 2015

Nieuwe Black Eyed Peas neemt ons mee naar Yesterday


Vijf jaar hebben we er op mmoeten wachten, de comeback van de Black Eyed Peas. En het was het wachten meer dan waard want het nieuwe nummer en een bijbehorende videoclip zijn oldskool lekker. Het nummer heet Yesterday en in de clip staan de 3 heren van B.E.P. in een platen zaak door het aangeboden vinyl te spitten terwijl ze zo nu en dan een plaat omhoog houden waar dan weer bewegende beelden op te zien zijn. Opvallend genoeg is bandlid Fergie niet op de nieuwe single te horen en ook niet te zien in de clip. Een verklaring voor de afwezigheid zou kunnen zijn dat Fergie de band heeft verlaten maar daar is niets van waar. Het ligt allemaal iets simpeler want B.E.P. bestaat 20 jaar en Fergie zou de heren dit jubileum willen laten vieren door een ode te brengen aan de oldschool hiphop. Daar waar de band mee begon in 1995. En aangezien Fergie de band pas in 2002 kwam vergezellen paste zij niet in het 20 jarige feestje van de 3 heren.
En oldschool hiphop is het wel hoor mensen want je hoort ook samples voorbij komen van o.a. Jump Around van House Of Pain.

Nieuw Album:
Hoewel er nog niets officieel bekend is gemaakt over een nieuw Black Eyed Peas-album, gaan er al een tijdje geruchten dat er een nieuwe plaat aan zit te komen. Het laatste album van Black Eyed Peas, The Beginning, kwam in 2010 uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten