iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

6 augustus 2015

De Top40gold zoekt nieuwe muziekfreaks


Even wat reclame voor een andere weblog die weer een aantal plekken vrij heeft voor muziekfreaks.
Het gaat hier om de Top40Gold en dat is een wekelijkse hitlijst die bestaat uit platen van minimaal 2 jaar oud tot ............

Hoe werkt het:
Alle members stellen wekelijks een top20 samen en dragen een plaat aan als nominatie.
De top20 stel je samen uit de platen die in de Top40Gold en Nominatieparade staan en ook de vers aangeleverde nominaties van de week ervoor mag je in je lijst opnemen.

Neem Hier een kijkje en het wordt meteen duidelijk.

Je eigen nominaties mag je pas meenemen in je top20 zodra hij door de steun van de overige members de Top40Gold heeft gehaald.
Je stuurt je top20 + nominatie voor zaterdag 22:00 uur in naar de beheerder van de groep en op zondag ochtend verschijnt de verse chart online.
De best scorende verse nominatie pakt de Goldschijf en knalt op 1 de nominatie parade binnen en is nagenoeg verzekerd van een Top40Gold notering.
Zolang een plaat nog niet in de Top40Gold heeft gestaan mag hij zo vaak genomineerd worden als wenselijk is. Heeft een plaat eenmaal in de lijst gestaan dan moet er minimaal 5 jaar tussen die notering en een eventuele her nominatie zitten. Iedere member mag 3 her nominaties doen per kalenderjaar waarvan er slechts 1 al eens in de top10 heeft gestaan.
Uiteraard zijn er nog wat spelregeltjes maar in grote lijnen is het bovenstaande het belangrijkste wat je moet weten.
Lijkt het jou wat om hier aan bij te dragen en op die manier misschien wel nieuwe muziek te ontdekken uit het verleden stuur dan een mail naar top40gold@hotmail.com o.v.v. member worden.

Web: www.Top40Gold.nl
Mail: top40gold@hotmail.com
Twitter: @Top40Gold

Geen opmerkingen:

Een reactie posten