iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

5 augustus 2015

Draaischijf voor SUGAR

Robin Schulz wordt geboren in Osnabrück en komt wereldwijd in de belangstelling als hij een remix aflevert van Waves van Mr Probz. In tegenstelling tot de versie die we in ons land kennen wordt de remix de wereldwijde release. En niet onverdienstelijk, want daarmee scoort Schulz in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk en zijn thuisland direct een nummer 1-hit.

In 2014 neemt hij Prayer In C, het nummer van het Franse duo Lilly Wood & The Prick, onder handen. Opnieuw staat hij daarmee bovenaan de hitlijsten van diverse Europese landen, waaronder Duitsland en Zwitserland. In Nederland roept Radio 538 het nummer uit tot Dance Smash en begin juli heeft Schulz zijn eerste hit in ons land te pakken. Prayer In C staat vier weken op nummer 1.
Op 16 september verschijnt zijn debuutalbum Prayer, waarvan ook de single Sun Goes Down (met Jasmine Thompson) afkomstig is.

Headlights is in het voorjaar van 2015 al weer een nieuwe track van de Duitser maar die doet niet heel veel. En dan ineens is daar SUGAR met vocale medewerking van Francesco Yates. En in de clip die erbij hoort is ook nog een bekende te zien namelijk Nathan Barnatt die officier Finkleman speelt.
Alle ingredienten dus weer om een dikke hit te worden en wij helpen een handje door hem tot Draaischijf te benoemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten