iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

5 augustus 2015

Remschijf naar Filous ft. James Hersey

Deze week hebben we een Remschijf van een net 18 jarige jongen die in Wenen werd geboren maar in AustraliĆ«  opgroeide. Net als Martin Garrix, Porter Robinson en Madeon heeft hij een enorm talent wat zich al op zeer jonge leeftijd heeft geuit. Hij kan namelijk verdomd goed zijn eigen muziek produceren.
In het begin deed hij het voor de hobby en plaatste hij het op Soundcloud, maar na verloop van tijd bereikte iedere nieuwe track die hij er op zette met gemak een slordige 250.000 views. En dus werd hij interessant voor boekingagents en platen maatschappijen. Inmiddels gaat menig nummer beter verkopen als er een Filous remix van gemaakt is en dus was het wachten op zijn eerste echte eigen succes. En dat is er nu want samen met James Hersey heeft hij het pakkende HOW HARD I TRY opgenomen en die single breekt langzaam door in diverse landen.
En dus ook bij ons want in de 20Under schiet hij deze week van 15 naar 4 en vanaf vandaag prijkt er ook nog eens RS achter zijn naam. Oftewel, hij is bij ons verkozen tot RemSchijf.

James Hersey is in muziekland overigens ook geen onbekende want hij maakt al een aantal jaartjes muziek in de electro pop scene. En grappig genoeg is dit een Amerikaanse zanger die in de geboortestad van Filous woont. De clip is overigens ook een genot om naar te kijken dus reden genoeg om op play te drukken hieronder.
Deze week dus extra aandacht voor HOW HARD I TRY op Greatest_Hits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten