iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

15 september 2015

Draaischijf wederom voor Anouk


Daar is hij dan, de eerste Nederlandstalige single van Anouk en wij van Greatest Hits hebben hem direct tot Draaischijf gebombardeerd.
Want wat ons betreft maakt het eigenlijk niet zo heel erg veel uit in welke taal Anouk zingt, het klinkt gewoon altijd typisch Anouk, en daarmee bedoelen we LEKKAH.
De sound, de stem, de timing, noem maar op.......haar geluid is zo typerend dat je zelfs een Frans nummer van Anouk zou herkennen.
En daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat het allemaal 1 pot nat is, integendeel zelfs. Anouk weet je iedere keer weer te verrassen en dat is nou juist het geen waar het om draait in de muziek.
Het is voor Anouk naast haar 2 eerder behaalde Remschijven inmiddels haar 5e Draaischijf en dat geeft wel aan dat wij bij Greatest-Hits groot liefhebber zijn van deze Haagsche Rock Chick. Of dat komt omdat we zelf ook uit het Haagsche komen.........dat denken wij niet, het ligt namelijk gewoon aan de kwaliteit die Anouk telkens weer aflevert.
Ze heeft er overigens ook een hele fraaie clip bij gedraaid die niet veel Nederlandser kan als dat hij is. De clip speelt zich namelijk af daar waar honderd duizenden landgenoten van ons in de zomer hun weekend doorbrengen, juist ja........op de camping :)
In de clip zie je ook nog wat bekende namen voorbij schuiven namelijk Rachel Hazes, zanger Kenny B, rapper Lil Saint en model Vera Lesavoy.
De single is nu verkrijgbaar
@ iTunes: http://hyperurl.co/DomiTunes
@ Spotify: http://hyperurl.co/DomSpotify

Geen opmerkingen:

Een reactie posten