iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

12 september 2015

Van Huys Uit krijgt support van Ed Sheeran voor hun Cover


Ja!! Van Huys Uit kan nu eindelijk zeggen waar ze de afgelopen periode mee bezig zijn geweest!! Ze hebben namelijk hun eerste officiële EP opgenomen en afgelopen nacht online uitgebracht!!
Deze EP bevat 3 nieuwe nummers + een bonustrack. De bonustrack is op veler verzoek de cover van Ed Sheeran geworden die ze live hebben gespeeld bij Radio 538. En Ed Sheeran heeft de mannen van Van Huys Uit officieel toestemming gegeven om deze bewerkte cover onder hun eigen label uit te brengen... Hoe stoer is dat!!
En daarnaast is vandaag ook de officiële videoclip van de single "Sta Hier Voor Jou" uitgebracht... Een hele leuke clip, waarbij je 100% geniet garantie krijgt (zo zeggen de heren zelf) :o)

Hieronder alle download en streaming linkjes op een rijtje dus jullie kunnen je uitleven
iTunes:
Spotify:
Deezer:
YouTube:

Van Huys Uit bestaat uit vijf vrienden Angelo Nannings (zang), Raoul Bakker (gitaar & zang), Pim Kamp (toetsen), Pieter Bakker (bas) en Sander van Truijen (drums & zang). Eigenlijk zijn het zes vrienden, want manager Steef Nijman is gewoon één van de jongens. Een aantal jaar geleden vonden ze het tijd om iets met hun voorliefde te doen voor het Nederlandse repertoire. En dus werd Van Huys Uit geboren.

Wij hebben naast de officiele videoclip van "Sta Hier Voor Jou" ook even de Ed Sheeran Cover in een apart clipje gestopt want die is zeer zeker de moeite waard en staat niet voor niets ook al in de 20Under genoteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten