iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 oktober 2015

Check de single GRAVITY van The Voice Kids finaliste Robin


Robin Buijs verloor in de finale van The Voice Kids dan wel uiteindelijk van Lucas, maar maakte een verpletterende indruk met 'It's a man's world'.

De 14-jarige Woerdense maakte deel uit van team Marco Borsato en knalde werkelijk elk nummer dat op haar repertoire stond tijdens de editie in 2015 de wijde wereld in.
Robin die haar platencontract tekent bij
AJ Crane Music

Nick en Simon en Angela Groothuizen waren het er samen met Marco Borsato over eens dat zij een prachtige toekomst tegemoet zou gaan, maar concurrent Lucas liet als enige overgebleven jongen in de finale zien over net wat meer krediet bij het publiek te beschikken. De baard in de keel weerhield hem er niet van de winnaar te worden van dit talentenprogramma.

Maar Robin is niet bij de pakken neer gaan zitten en is blijven knokken en dat resulteert nu in een geweldig lekkere dancetrack Gravity die wat ons betreft de concurrentie kan aan gaan met hits van Sharon Doorson en Eva Simons.
Wij hebben een teaser van haar management gekregen zodat we je iets kunnen laten horen,maar geloof me.......wat er na de teaser komt is nog veel vetter.

In iTunes verscheen ze gister al in de top30 en ook vandaag vinden we haar nog altijd terug rond die top30. je kan de track downloaden via onderstaande link en wie weet staat Robin dan morgen wel in de top20.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten