iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 oktober 2015

Draaischijf voor Ben Liebrand ft. James "D-Train" Williams


Ben Liebrand is al ruim 30 jaar een begrip in muziekland, en daar lijkt voorlopig nog geen eind aan te komen want met zijn nieuwe album is hij helemaal terug aan het hitfront.
De eerste single "Weekend" werd goed ontvangen en inmiddels is het tijd voor zijn 2e single en dat is "Mister DJ" geworden. En wederom heeft James "D-Train" Williams de vocalen voor zijn rekening genomen.


Zet de plaat op en je want je weer in de 90's, maar je hoort toch ook wel de sound van het heden. Ben heeft het voor elkaar gekregen om je met zijn nieuwe single mee te nemen naar de oude vertrouwde dansvloer inclusief spiegelbollen en oplichtende vloeren. Maar tegelijkertijd is de muziek geschikt om hedendaagse dans tempels als Ziggodome er mee op zijn kop te zetten. Reden genoeg dus om "Mister DJ" deze week te kiezen als Draaischijf.

Via Ben zijn site kun je de single inclusief een 9 tal andere versies waaronder de radio remix, maxi, maxi club, instrumentaal, remix club en acapella downloaden voor nog geen 5 eurootjes. Een ware must have voor de muziekliefhebber. Daarnaast krijg je er nog 3 high resolution artworks bij van de single cover.
En alsof dat nog niet genoeg is doen wij van Greatest-Hits er nog een schepje boven op. Want als jij je aankoop bewijs van deze single naar ons toe mailt voor 23 oktober, dan maak je kans op het complete digitale album Iconic Groove van Ben Liebrand.

Wat moet je doen om kans te maken op het complete album?
Download de single Mister DJ en mail je aankoopbewijs naar Greatest-Hits@live.nl.(dit mag een foto of een screenshot zijn, zolang maar duidelijk te zien is dat je hem gekocht hebt) Op zondag 25 oktober trekken wij dan een winnaar uit de hoge hoed en die krijgt de link waar het digitale album klaar staat toegestuurd. Extra leuk is wellicht dat dit de officiƫle digitale versie is van de Iconic Groove vinyl release. Dit zijn dus andere versies als op de CD staan en die kan je normaal alleen maar bemachtigen door het vinyl album te kopen. Van Iconic Groove worden overigens maar 500 zwarte en 500 coloured vinyl copies geperst en dus kan jij 1 van de 1000 digitale Iconic Groove albums winnen.
Download deze single dus HIER en win Iconic Groove

Geen opmerkingen:

Een reactie posten