iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 oktober 2015

Ellen ten Damme Draait Door


In de UP40 klimt Ellen ten Damme deze week naar nummer 32 met haar single "Alles Draait" en dat terwijl er de afgelopen weken nog hard aan de videoclip werd gewerkt. Maar vandaag is het wachten voorbij want Ellen heeft haar videoclip online gezet.
Het is weer een geweldig mooie clip geworden zoals we van Ellen gewend zijn. Je ziet een silhouet van Ellen op de voorgrond terwijl ze het nummer zingt, en op de achtergrond komen diverse beelden voorbij die betrekking hebben op de tekst.
En door die clip wordt nog meer duidelijk waar Ellen nou precies over zingt.
Het is de titelsong van Ellen haar pas verschenen nieuwe Nederlandstalige CD en die is volgens Ellen zelf autobiografisch, maar niet klef. Ze zegt er over: Het gaat over zaken die mij raken. Ik zeg vaker de meest persoonlijke plaat te hebben gemaakt, maar nu weet ik het zeker!
11 tracks staan er op en die zijn ontstaan onder het genot van een drankje op het strand van Ibiza samen met de Libris Literatuur Prijs gelauwerde dichter en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer waarmee ze al sinds Durf Jij uit 2009 samenwerkt.
Koop HIER de single op iTunes of koop HIER het hele album en kijk hier naar die fraaie videoclip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten