iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 oktober 2015

Koop de nieuwe single van Ben Liebrand en win zijn dubbel album Iconic Groove


25 jaar na zijn debuutalbum "Styles" was daar ineens het album "Iconic Groove" met daarop 17 heerlijke tracks die je de ultieme avond stappen laten ervaren.
De eerste single die Ben uitbracht van dit album was "Weekend" met daarop de vocalen van James "D-Train" Williams. Deze single was op de nationale radio zo nu en dan te horen, maar de nationale charts werden niet bereikt. Bij ons deed de plaat het een stuk beter en kwam in de UP40 tot een 9e plek en stond 11 weken in de lijst.
En nu is het tijd voor de opvolger van "Weekend" en dat is Mister DJ geworden met wederom de heerlijke vocalen van James "D-Train" Williams.


Via Ben zijn site kun je de single inclusief een 9 tal andere versies waaronder de radio remix, maxi, maxi club, instrumentaal, remix club en acapella downloaden voor nog geen 5 eurootjes. Een ware musthave voor de muziekliefhebber. Daarnaast krijg je er nog 3 high resolution artworks bij van de single cover.
En alof dat nog niet genoeg is doen wij van Greatest-Hits er nog een schepje boven op. Want als jij je aankoop bewijs van deze single naar ons toe mailt voor 23 oktober, dan maak je kans op het complete digitale album Iconic Groove van Ben Liebrand.

Wat moet je doen om kans te maken op het complete album?
Download de single Mister DJ en mail je aankoopbewijs naar Greatest-Hits@live.nl.(dit mag een foto of een screenshot zijn, zolang maar duidelijk te zien is dat je hem gekocht hebt) Op zondag 25 oktober trekken wij dan een winnaar uit de hoge hoed en die krijgt de link waar het digitale album klaar staat toegestuurd. Extra leuk is wellicht dat dit de officiƫle digitale versie is van de Iconic Groove vinyl release. Dit zijn dus andere versies als op de CD staan en die kan je normaal alleen maar bemachtigen door het vinyl album te kopen. Van Iconic Groove worden overigens maar 500 zwarte en 500 coloured vinyl copies geperst en dus kan jij 1 van de 1000 digitale Iconic Groove albums winnen.
Download deze single dus HIER en win Iconic Groove

Geen opmerkingen:

Een reactie posten