iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 september 2016

Yellow Grass pakt de Remschijf.Het Haags/Amsterdamse folktrio Yellow Grass pakt deze week de Remschijf en staat dus in de spotlights.

Yellow Grass ontstaan in 2012 brengt een mix van verschillende stijlen samen tot een folk-achtige, americana sound. De bandleden, Pepijn van der Burgt, Nienke Cusell en Bram Wesdorp hebben elkaar ontmoet op het conservatorium van Amsterdam, en zijn sindsdien hard bezig voeten aan de Nederlandse grond te krijgen.
Of je nou te kampen zit met een gebroken hart, liefde voor het leven, overspelige situaties, andere ellende of gewoon verrast wilt worden door oorstrelende muziek: Yellow Grass laat geen ziel onberoerd. Yellow Grass kan worden vergeleken met Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, Ryan Adams, Ben Howard, The Eagles, Venice, America, en Jose Gonzalez.
Afbeeldingsresultaat voor yellow grass band


Live staat de band garant voor een warme, intieme ervaring, die in een wat kleinere setting het beste uit de verf komt. Ze treden akoestisch op als trio, of als band, versterkt door Mischa Porte (drums) en een Robin van Baaren (bas).

1 opmerking:

  1. Supertof! De biografie is alleen wel wat gedateerd.. Zie http://www.yellowgrassmusic.com/band/ :)

    BeantwoordenVerwijderen