iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

22 november 2016

3FM met 2 DJ's en een kat het glazen huis in


Eindelijk is er nieuws van het 3FM front omtrent het glazen huis, en wat voor nieuws.
Er gaan namelijk geen drie maar twee DJ’s het Glazen Huis in. 
Vanaf 18 december op de Grote Markt in Breda zie je dit jaar Domien Verschuuren en Frank van der Lende in actie. Een extra zware klus met maar 2 DJ`s dit jaar. Want maak maar eens 6 dagen nonstop radio zonder te mogen eten!
We zullen de DJ's dus maar weinig samen aantreffen in het huis ben ik bang want als je een shift van 4 uur hebt gemaakt wil je wel ff relaxen denk ik. Maar we gaan het zien binnenkort en we zijn benieuwd hoe Frank het er af gaat brengen.
Wij hoopten al dat Frank het Glazen Huis zou gaan betrekken en onze wens is uitgekomen ;o)

En Domien en Frank krijgen wel wat extra gezelschap in het huis in de vorm van een heuse Glazen Huis Kat. De kat komt uit een asiel uit de omgeving van Breda en hoopt na Serious Request een nieuw baasje te vinden en 3FM luisteraars te inspireren om eens aan het asiel te denken wanneer ze een huisdier overwegen. 
3FM vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die sterven aan longontsteking. Want elk jaar sterven er meer dan 900 duizend kinderen aan een longontsteking. Wereldwijd is dit nog altijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. 

Tot slot hebben wij nog wel een tip voor de 3FM DJ's als het gaat om toffe gasten die ff langs wippen in het glazen huis.
We spraken vorige week 1 van de members van Audio Adam in Paradiso na hun knallende optreden. En het glazen huis kwam daar ter sprake.
En op de vraag of zij het niet tof zouden vinden om ff in het glazen huis langs te gaan klonk een zeer enthousiast JAAAA eg wel ;o)
Dus Frank & Domien, jullie eerste gasten die ff voor wat afleiding willen komen zorgen zijn gevonden. En als ze er dan zijn kunnen ze wellicht ff hun nieuwe single Don't Ya Mama Know ff spelen, en Train in de akoustische versie als toegift waarbij het plein lekker mee kan klappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten