iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 november 2016

Find Me Remschijf


WoW wat een Remschijf deze week. Het is de nieuwe van Sigma en ze doet het met Birdy en dat klinkt erg lekker!!

Birdy die de lyrics schrijft, terwijl Sigma dikke beats maakt om de tekst kracht bij te zetten. Een samenwerking die eigenlijk niet beter had gekund. Millie Bobbie Brown van Stranger Things speelt in de videoclip en zegt daarover: "I was so excited when Birdy asked me to appear in her music video for her new single with Sigma. I have been a fan of hers for forever, and immediately fell in love with the song"


Cameron Edwards en Joe Lenzie van Sigma vormen een Drum and bass duo. Ze leren elkaar kennen tijdens een studie op de universiteit van Leeds.

Afbeeldingsresultaat voor sigma dj
Birdy, oftewel Jasmine Van den Bogaerde, is een Engelse zangeres die sinds haar zesde al piano speelt. Dat is niet vreemd, want haar moeder is een professionele pianiste.
Een muzikante uit Engeland die op jonge leeftijd debuteert met haar cover van het nummer 'Skinny Love' van Bon Iver. Haar debuutsingle haalt meteen de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk.
Afbeeldingsresultaat voor birdy

Als je de clipt bekijkt en denkt HUH, DAT LIJKT WEL MILLIE BOBBY BROWN VAN STRANGER THINGS dat klopt zij speelt in deze clip de hoofdrol!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten