iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

7 februari 2017

Draaischijf voor Skin

Rory Graham combineert underground hiphop met hartverscheurende, gruizige urban en gospelblues, maar dat moeten we jullie vast niet meer vertellen. De afgelopen maanden kon niemand om de volgetatoeĆ«erde en bossig bebaarde kolos uit Brighton heen. Sinds hij met zijn single ‘Human’ een stevige hit te pakken had, bewees hij keer op keer dat zijn muziek vooral live een echte openbaring is. We denken vol weemoed terug aan zijn passage op Lowlands en in onze OZ, eind november. Maar de ruwe bolster met blanke pit, die het tot in BBC’s ‘Sound Of 2017’ lijstje heeft geschopt naast o.a. Anderson .Paak, keert in april gewoon terug maar dan grootser en groter, met nieuw album onder de arm staat hij vrijdag 14 april in een uitverkochte Melkweg. En daar speelt hij uiteraard zijn monsterhit Human, maar ok zijn nieuwe single Skin zal niet ontbreken.
'Human' was de eerste single van Rag'N'Bone Man, oftewel Rory Graham uit het Engelse Brighton. Met die track scoorde hij niet alleen een 3FM Megahit maar veroverde hij zo'n beetje de hele wereld. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen voor single nummer twee, maar die maakt hij wat ons betreft volledig waar. Wat een prachtige track is 'Skin'. Dat het nummer onder je huid kruipt is gezien de titel een beetje flauw, maar het is wel precies wat 'ie doet. Ons bezorgd hij na 2 keer luisteren al chickenSkin dus dat wordt weer een dijk van een hit.

Inmiddels is de plaat al verkozen tot alarmschijf en nu dus ook als Draaischijf en niets lijkt Rory zijn 2e grote hit meer in de weg te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten