iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 oktober 2012

Einsteinbarbie heeft plenty of Petty Cash


Bij het horen van de groepsnaam "Einsteinbarbie" denk je niet direct aan een Nederlandse formatie, maar niets blijkt minder waar.

EinsteinBarbie werd opgericht in 2007 in Amsterdam door zangeres Stella Bergsma en musicus Steven de Munnik.
In 2009 werd de band uitgenodigd voor het Unsigned project van Muziek Centrum Nederland. Hierna was de band onder meer te zien en te horen bij Spuiten en Slikken, 3VOOR12, Radio 6 en Kink FM. Ook trad de band op als voorprogramma van Wouter Hamel, op de Jazz Promenade en op North Sea Round Town, en maakte de band deel uit van de Popronde. In 2012 bereikte de groep de finale van de Grote Prijs van Nederland voor bands.
Stella Bergsma was vanaf 2003 actief als actrice en regisseuse en sindsdien geeft zij les in acteren en performance. Tussen 1999 en 2006 zong zij in de band Luno waar ook Steven de Munnik in zat maar stapte in 2007 dus samen met Steven in het avontuur dat Einsteinbarbie heet.

En afgelopen vrijdag was de premierre van hun nieuwste popkindje genaamd Petty Cash.
Ze deden op Facebook een oproep om naar de Sugar Factory te komen in Amsterdam om daar de release mee te vieren met o.a. champagne, bloedmooie lingeriemodellen, very special gueststars en een optreden van Einsteinbarbie zelf. De toegang was gratis maar wel verzochten ze je al je Petty Cash (kleingeld) mee te nemen.

Wij van The-Greatest-Hits zijn enthousiast over deze single en plakken onze Aanrader stempel dus maar wat graag op deze plaat.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten