iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

28 november 2012

Carice van Houten schittert in Particle Of Light clip

We hebben er even op moeten wachten want een week of 2 geleden melde we je hier al dat particle Of Light de nieuwe single werd die Carice van Houten uit zou brengen van haar succesvolle debuutalbum See You On The Ice.
Inmiddels heeft de plaat bij ons al de Draaischijf weten te scoren en afgelopen weekend knalde de plaat binnen op nummer 8 in onze interactieve UP40.
Ook melde we al dat Carice heeft moeten afzien tijdens het schieten van de videoclip en uiteindelijk werd ze daar later voor beloond met een fikse griep. Maar gelukkig was zij wel optijd hersteld om ook te schitteren in het voorprogramma van Rufus Wainwright. Ben je benieuwd naar opnames van dat concert dan raden we je aan even op youtube te zoeken want daar staat een en ander.

En nu is er dus ook een officiele videoclip bij het nummer en die is net als de clip bij Emily zeer fraai.
Carice rijd door een bosrijke omgeving als zij plots een fel lichtje voor haar ziet opdoemen. Ze gaat vol in de ankers en stapt uit om vervolgens soort van gehypnotiseerd achter het lichtje aan te gaan. Midden in het bos beland ze dan ineens in een sfeervolle lampenafdeling van de plaatselijke lampenspeciaalzaak om vervolgens weer gefascineerd door het lichtpuntje verder te rennen door het bos heen. Uiteindelijk gaat Carice zelfs door het bos zweven en ondertussen is er ook een mannelijk persoon (helaas niet Antony Hegarty)  in de ban van het lichtje en uiteindelijk brengt het lichtje de twee bij elkaar en lijken ze dit te ervaren als thuiskomen want het voelt direct goed.

Een mooie clip weer met uiteraard goed acteerwerk van onze Carice en wat ons betreft hoort dit gewoon in de Top40 dus koop die plaat mensen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten