iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 december 2012

Ajax maakt met Wij Zijn Ajax een zingende kerstkaart

Het ging al een tijdje rond op twitter, maar helemaal duidelijk was het niet waar het precies om ging. Berichten als "nu onderweg voor Wij Zijn Ajax" en "Ik zing Wij Zijn Ajax" kwamen vaak voorbij, maar pas nu is duidelijk waar het om ging.
Ajax heeft een nieuwe single opgenomen die de titel Wij Zijn Ajax draagt en aan de single doen niet alleen de selectiespelers mee maar ook oudgediende zoals Sjaak Swart, Richard Witsche, Bryan Roy en Aaron Winter zingen mee. En we zien ook de kleine Ajaciedjes voorbij komen en de damesselectie doet ook een duit in het zakje.
Naast al deze Ajacieden die actief zijn binnen de club hebben ze ook een aantal bekende Nederlanders weten te strikken die mee wilde zingen omdat ook zij een rood wit hart hebben. Zo zien we Koos Alberts, Viktor Reinier, Gennis Grace, Karin Bloemen en Robert ten Brink voorbij komen in de clip, maar ook Peter Beense en André Hazes Jr zingen mee.
De raps worden vertolkt door Darryl, Rbdjan en Ryan Babel en de opbrengst van deze "kerst" single komt in zijn geheel ten goede aan de niet commercieel ingestelde Ajax Foundation, die zich inzet voor Sport, Integratie en Gezondheid.

Het idee voor de opmerkelijke digitale kerstkaart is afkomstig van Ajax-media en het thema luidt: iedereen is gelijk. Jong en oud, dik en dun, rijk en arm. Ongeacht de afkomst of achtergrond

Als je ook maar een klein beetje rood wit door je aderen hebt stromen download je de single in  i-Tunes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten