iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 december 2012

Racoon zingt Oceaan in het Engels speciaal voor Serious Request


Dinsdagavond 9 uur was het dan zo ver, de heren Michiel Veenstra, Giel Beelen en Gerard Ekdom betraden het Glazen Huis in Enschede en Carice van Houten mocht het huis op slot draaien terwijl racoon vanaf het podium de muziek verzorgde.
Een beetje onwennig zochten Gerard en Michiel hun draai in het huis terwijl Giel als leek het gewoon achter de DJ booth plaats nam en het programma gewoon lekker aan elkaar begon te lullen.
Het duurde maar even voordat ook Gerard en Michiel tegen de microfoons aan begonnen te praten en zo was er al snel een vertrouwd sfeertje.
Hier en daar liep nog een verdwaalde fotograaf maar ook die werden proffecioneel genegeerd en uiteindelijk naar buiten toe verwezen.
Dus dan is er tijd voor het ff wennen momentje dachten de mannen maar niets was minder waar want de deurbel ging al direct en daar waren de mannen van Racoon die even een veiling item kwamen brengen en ze kwamen een belofte "die zij eerder op 3FM deden" inlossen.

Ze hadden namelijk bij Giel in de uitzending als soort van geintje een stukje van hun Nederlandstalige hit Oceaan in het Engels gezongen en van het 1 kwam het ander en zo stond er ineens een soort weddeschap waarbij Racoon het hele nummer in het Engels zou komen zingen als er minimaal 4.000 euro voor betaald zou worden.
Karwij bouwmarkt reageerde hier vrij snel op met het gewenste bedrag en zo kwam het dus dat nog binnen het eerste uur van Serious Request 2012 het eerste optreden werd gegeven in het huis.

Hieronder kun je de Engelstalige versie van Oceaan beluisteren en steun de actie he mensen want voor 15 euro hoor jij jou plaat op de radio en met dat bedrag komt weer 1 bevallings pakket beschikbaar voor hen die het zo nodig hebben in Malawi.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten