iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 december 2012

Speelman en Speelman spelen voor 3FM Serious Request

Serious Request is ondertussen ruim een volle dag aan de gang en vanmiddag was er al een tussenstand van ruim 900.000 euro. Het gaat dus weer als een malle met het inzamelen van geld voor de Serious Request actie van dit jaar. De actie heet deze keer this one's for the babies en 3FM zameld in samenwerking met het rode kruis dus geld in om kindersterfte in de 3de wereldlanden te voorkomen. En Speelman & Speelman dragen daarin ook hun steentje bij op een manier die past bij het duo.

Hoe gaan de heren te werk:

Wil je bezongen worden in de TV-uitzending op Nederland 3? Of een goede plaat downloaden en het Rode Kruis steunen? Speelman en Speelman regelen het.

Speelman en Speelman kennen we natuuuuurlijk uit Giels ochtendshow.
Ook dit jaar dragen ze weer op een bijzondere manier bij aan 3FM Serious Request.

Word op TV bezongen door Speelman en Speelman

Helemaal in de stijl van Weekie wat een Weekie, zingen Speelman en Speelman elke dag in de televisie-uitzending op Nederland 3 hetzelfde liedje, maar met een compleet andere tekst. Jíj kunt figureren in het nummer door te bieden op de veiling. Wees de hoogste bieder en word bezongen in een couplet!

Download 'Nu Iets Voor Later' voor 3FM Serious Request

Dat is niet alles! Het liedje 'Nu Iets Voor Later' is hun nummer voor het Glazen Huis. Als je deze plaat download op iTunes, dan gaat de gehele opbrengst linea recta naar 3FM Serious Request.

 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten