iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

28 juni 2017

Audio Adam is op zoek naar een nieuwe gitarist


Audio Adam, de band die wij van Greatest_Hits een zeer warm hart toedragen zijn opzoek naar een nieuwe gitarist. Dit omdat Jasper na 2 albums toe was aan een nieuw avontuur en zijn zinnen heeft gezet op een solo carrière. En ja, als wij de band kunnen helpen dan doen we dat graag dus hieronder vertellen de mannen van Audio Adam zelf even naar wie en wat ze op zoek zijn en hoe je dus kan meedingen naar een plek in deze super toffe band.Komende weken start onze zoektocht naar een nieuwe gitarist. We gaan dan ook starten met audities!! Je kunt je al vanaf vandaag aanmelden, de sluitingsdatum is vrijdag 7 juli dus stuur gauw een mail met je motivatie naar ons op management@audioadam.nl.
Wie zijn wij?
Audio Adam is een hechte vriendenband. Naast grote ambities is het voor ons erg belangrijk dat je ook echt een vriend wordt. Een goede klik vinden we dan ook net zo belangrijk als professionaliteit. Emiel en Tjerk wonen in Utrecht, Robert-Jan in Groningen. We zijn al bezig met gloednieuw materiaal voor een nieuwe plaat/EP.
Wie is onze ideale vierde bandlid:
-Je hebt ervaring en speelt gitaar op professioneel niveau
-Je kan goed zingen
-Je bent tussen de 25 en 35
-Op het podium ben je geen stijve hark
-Je bent loyaal en gezellig en houdt bij voorkeur ook van speciaalbier ;)
-Je vindt onze muziek tof en dan met name het laatste werk (gloednieuwe materiaal is vooral een vervolg op de laatste single The Standoff)
-Je vindt het niet erg om in Zwolle te repeteren en wonen in het noorden van het land is een pré
-Je hebt genoeg tijd en motivatie om vol voor de band te gaan
Interesse? Stuur ons dan een mailtje naar management@audioadam.nl met daarin wat informatie over jezelf.
Let op: we zullen een selectie maken van personen die ons geschikt lijken voor een auditie, niet iedereen zal dus uitgenodigd worden.
Kusjes,
Tjerk, Robert-Jan & Emiel <3


Hier Greatest_Hits weer, we laten jullie achter met The Standoff van een krap jaar geleden zodat je hoort waar Audio Adam voor staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten