iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

4 juli 2017

Draaischijf voor Calvin, Pharrell, Katy en Big Sean

Na het horen van 'Feels', de nieuwe track van Calvin Harris, Katy Perry, Pharrell en Big Sean, heb je sowieso zin in de zomer . Met die reggae-sound past het nummer uitstekend bij eerdere nummers die Calvin uitbracht. Want 'Slide' en 'Heatstroke' klonken ook al zo lekker zomers.

Calvin is overigens lekker aan het bladeren in zijn muzikale adressenboekje. Eerder dit jaar werkte hij voor 'Slide' al samen met Frank Ocean en Migos. En niet lang daarna volgde een samenwerking met Ariana Grande, Pharrell en Young Thug. Beide tracks vielen goed in de smaak dus we zijn benieuwd wat 'Feels' gaat doen want ook daar doen weer de nodige bekende op mee.
We zien namelijk wederom Pharrell aantreden, maar ook Katy Perry die op haar beurt weer een dikke hit te pakken heeft met Bon Appetit alwaar ze wordt bijgestaan door Migos en die kwamen we net ook al tegen bij de hit Slide van Calvin zelf. En dan is daar ook nog Big Sean, en ook die hebben we al vaker als meewerkend artiest voorbij zien komen de laatste tijd.
Het is dus een echte rage aan het worden om maar colabs aan te gaan met de collega muzikanten.

Calvin zijn album is inmiddels ook uit en dat draagt de titel Funk Wav Bounces Vol. 1.
De eerste tracks 'Slide', 'Heatstroke', 'Rollin' en nu dus 'Feels' zijn al uitgebracht.
Op het album staan nog heel wat andere vette samenwerkingen  zo is daar HOLIDAY met Snoop Dog, John Legend en Takeoff. Maar ook Nicki Minaj komt voorbij op het nummer SKRT ON ME.

Kortom, Calvin is weer lekker aan de weg aan het timmeren en omdat wij Feels een heerlijke zomertrack vinden plakken wij de Draaischijf er op deze week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten