iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 december 2012

Serious Request aanvraag Top 3


De meest aangevraagde platen van dit moment: 1. ENorm. 2. Wildstylez. 3.Will.I.Am & Britney Spears !

3FM Serious Request is, doet en betekent heel veel dingen, maar uiteindelijk bestaat de harde kern van de actie, het kloppende hart, de superbelangrijke basis uit het aanvragen van platen voor geld. Zo simpel, maar zo belangrijk. Gelukkig komen jullie ruimschoots in actie - en jullie weten ook nog eens precies wat jullie willen. Namelijk precies hetzelfde als gisteren!

Top 3 van meest aangevraagde platen voor Maandag 24 december


1. ENorm - 'Op Hoes An Veur Kesmis'
2. Wildstylez - 'Year Of Summer'
3. Will.I.Am & Britney - 'Scream and Shout'

De plaat van ENorm heeft inmiddels al meer dan 20.000 euro opgeleverd en Michiel heeft gister dan ook een heel uur in het Twents gepresenteerd samen met Ilse DeLange!

Wat gebeurt er vlak onder de top 3? De Kraaien, jullie vinden ze nog steeds heel erg lekker, want ze rammelen keihard aan de poort van de top3. Passenger hebben jullie zeker nog niet laten gaan, want ook die komen in de buurt van de top 3

En het kan niet anders dan dat Racoon's oceaan binnen zeer afzienbare tijd de hoogste regionen binnenstroomt. Er komen ook nog eens heel, heel veel verzoekjes voor Psy, terwijl er ondertussen grof geld wordt gespendeerd om Robbie Williams in de spotlights en door de speakers te krijgen!

Het verschil maken kan je dus zeker ook zelf doen door een plaat aan te vragen via


En om in de sfeer van Serious Request te blijven doneren wij vandaag de clips van de gehele top3 aan jullie.

Nummer 3


Nummer 2


Nummer 1 (live uut 't SR12 hoes)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten