iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

18 februari 2013

Caro Emerald is Tangled Up

Vandaag is de nieuwe single van Caro Emerald wereldkundig gemaakt en Giel Beelen had "zo hebben wij vernomen" de primeur! De titel van Caro haar nieuwe single is "Tangled Up" en is de eerste track van het binnenkort te verschijnen tweede album wat de titel "The Shocking Miss Emerald" gaat mee krijgen. We hebben er lang op moeten wachten want haar eerste album zag 3 jaar geleden al het levenslicht.

Deleted Scenes From The Cutting Room Floor "zoals haar eerste album heet" werd uitgebracht op het Grandmono Records label en het werd een MEGA succes. In Nederland scoorde het album 6 x platina en stond het meer dan 30 weken op nummer 1 in de album chart.  Maar ook in heel Europa, Rusland, AustraliĆ«, Nieuw Zeeland & Zuid Afrika weten ze nu wie Caro Emerald is

“Tangled Up” is geschreven door Vincent Degiorgio, David Schreurs en Guy Chambers en de productie was in handen van David Schreurs en Jan van Wieringen. In het nummer hoor je ook een bandoneon zoals we die kennen uit het lied Adios Nonino wat gespeeld werd bij het trouwen van onze toekomstige Koning & Koningin. Dat nummer werd gespeeld door Carel Kraayenhof en die is nu dus ook te horen op de nieuwe single van Caroline Esmeralda van der Leeuw zoals Caro Emerald echt heet. De kans dat Tangled Up volgende week in verschillende hitlijsten zal opduiken is aannemelijk en dus zal hij ook in de 20Under wel gaan binnenkomen.

De clip is nog niet beschikbaar, maar we kunnen je wel al de audio laten horen en het is weer een typische Caro plaat geworden met haar herkenbare stemgeluid, maar ze valt niet terug op het oude kunstje want vernieuwend is de plaat zeker wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten