iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 maart 2013

Videoclip van Mirrors eindelijk beschikbaar


Justin Timberlake is weer terug van weggeweest. Gisteren kwam de video voor zijn tweede single Mirrors van het album The 20/20 Experience online.

Mirrors is een acht minuten durend nummer dat zowel soul als pop in zich heeft zitten. Al wordt het nummer afgekapt op de radio (niet langer dan vijf minuten), de video is wel gewoon acht minuten lang.

In de video zien we een koppel van verschillende generaties. We zien de ontmoeting in een bar (en vervolgens naar een funhouse), de pijn en het verdriet wanneer de vrouw (waarschijnlijk) een miskraam heeft gehad en het oude koppel waarvan de man er niet meer is. Dit blijkt uiteindelijk een ode aan Justin zijn grootouders William en Sadie te zijn. William overleed vorig jaar en Mirrors laat het liefdesverhaal van de twee zien.

De laatste drie minuten zien we Justin die in een spiegelhuis zijn choreografie eruit danst.

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat zijn album The 20/20 Experience die sinds kort uit is, een tweede deel krijgt. De release staat ergens in november geplant.

Maar nu dus eerst ff genieten van de videopremiere met dik 8 minuten JT en zijn nieuwste single Mirrors welke al hoog in de UP40 staat en uiteraard de Greatest-Hits Draaischijf achter zijn naam heeft staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten