iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 april 2013

clip kwartet met koninklijk randje

We hebben vandaag een beetje weinig tijd vanwege een aantal feestjes, maar er zijn wel een aantal nieuwe clips die we jullie niet willen onthouden dus we plakken ze even in een clipkwartetje.

De eerste is van Muralaboom en dat is een soort van ballad voor zover je van ballad kan spreken, maar hij is rustiger dan zijn vorige hit. Muralaboom is een entertainer uit Zuid Afrika en hij is daar nagenoeg net zo groot als dat Psy dat in zijn thuisland is. Psy brak wereldwijd door, maar bij Muralaboom is dat nog niet het geval. Wij vinden hem leuk en dus hier zijn nieuwste single.


Video 2 is van Rittz, een artiest waar we zo snel niet heel veel van konden vinden, maar DAMN wat een lekkere plaat is dit zeg. Hele vage clip, hele vage dude, maar rappen kan hij wel zeg.
check deze plaat en  trek een ruimtepak aan.


Het Koningslied is gecomponeerd en geproduceerd door John Ewbank, in opdracht van het Nationaal Comité Inhuldiging en de NPO. Alle opbrengsten van het lied gaan naar het Oranje Fonds.

De tekst van het 'Koningslied' werd geschreven door Jack Poels, John Ewbank, Alain Clark, Guus Meeuwis en Daphne Deckers. De tekst van de rap-sectie in het nummer is gemaakt door Kraantje Pappie, Gers Pardoel, Ali B en Lange Frans. De schrijvers lieten zich inspireren door de tekstuele inzendingen van het Nederlandse volk.

Je kunt het 'Koningslied' hier downloaden:http://tinyurl.com/d3g3wdv en in de clip hieronder kun je karaoke meezingen.


Dit is de video clip van Het Officiële Koningslied, geregisseerd door Marc Pos!

Het Koningslied is geproduceerd door John Ewbank en maar liefst 50 artiesten hebben Het Officiële Koningslied ingezongen:
Anita Meijer, Alain Clark, Ali B, Aliyah, Bollebof, Ben Cramer, Babette van Veen, Chantal Janzen, Chris Hordijk, Do, Dre Hazes, drumband KalentuRa, Danny Froger, Edsilia Rombley, Esmée Denters, Edwin Evers, Frans Duijts, Frederique Spigt, Fouradi, Glennis Grace, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Gers Pardoel, Henk Poort, Iris Kroes, Jim Bakkum, Jaap Reesema, Jennifer Ewbank, Johnny de Mol, Jamai, Jeroen van Koningsbrugge, Jack van Gelder, Kraantje Pappie, Laura Jansen, Lange Frans, Lee Towers, Lisa Lois, Marco Borsato, Nielson, Niels Geusebroek, Paul de Leeuw, Pearl Jozefzoon, Rowwen Hèze, Ruth Jacott, Ruben Hein, René Froger, Roxanne Hazes, Syb van der Ploeg, Sharon Doorson, Trijntje Oosterhuis, Willeke Alberti en Wouter Hamel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten