iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 april 2013

Rachel Kramer lanceert videoclip bij Dr. Dancefloor

Een kleine 2 maanden terug verscheen de single al op youtube als audio versie, maar nu is er dan ook eindelijk een videoclip bij Dr. Dancefloor van Rachel Kramer.
Dr. Dancefloor klinkt een beetje SaxoBeat achtig maar ook de invloeden van We Speak No Americano hoor je er wel in terug. Een soort Dr. Beat 2013 kan je wel zeggen en zo voelt het ook want stil zitten is er niet bij met deze track.

Rachel Kramer kennen we natuurlijk allemaal van haar dancehits 'The Time is Now' en 'What I Want' maar ook van de ballad "Cause I"  en het mooie "Shark In The Water" en zij is de muziekwereld in gerold via het leukste talentenjacht achtige programma wat er gemaakt is, Starmaker.

In het programma Starmaker werden een x aantal muzikale jongeren klaargestoomd tot popgroep (dat werd dus K-Otic) en het leuke van dit programma was dat je ook een kijkje achter de schermen kreeg hoe dat klaarstomen er aan toe ging. Via de fitness naar de zangles en via de zangles naar de performance leraar om vervolgens ook nog een heuze videoshoot te gaan maken.

Uit dat programma zijn naast Rachel ook nog Sita en Bart succesvol geweest in de hitlijsten en Anna is als actrice door gegaan. Wat de andere allemaal zijn gaan doen is hier niet bekend.

Rachel blijft ondanks dat het in de hitlijsten niet heel erg goed lukt onvermoeid doorgaan want in de clubscene slaan haar platen wel aan dus heeft ze het druk zat.

Wij hebben haar nieuwe single voor jullie die al een tijdje te koop is via iTunes, Amazon en JunoRecords.
En nu dus ook een videoclip waarin we Rachel zien zoals we haar bij Starmaker ook al zagen, experimenterend met haar uiterlijk. Want dan heeft ze een kort koppie met haar, dan weer een volle bos, dan weer een hoedje en ook de veren diadeem komt langs.
Check de clip hier en wees gewaarschuwd, dit is geen plaatje om te blijven zitten.
Er is ook een Extended version van gemaakt trouwens die net ff wat beter geschikt is voor de clubs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten