iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

23 april 2013

Tjeerd Oosterhuis werkt samen met Madcon Ft. Kelly Rowland

One Life is de nieuwe single van het Noorse duo Madcon en de Amerikaanse zangeres Kelly Rowland, en zoals het er nu naar uit ziet gaan ze hier weer een vette hit mee scoren.
Madcon brak door met de Frankie Valli & The Four Seasons Classic Beggin waar ze een waanzinnige cover van hadden gemaakt.
Jaja we hebben het hier over dat nummer waar Sandra van Nieuwland vorig jaar een enorme indruk mee achter liet tijdens de uitzendingen van The Voice Of Holland.
Het duo is natuurlijk niet alleen maar bekend van Beggin want ze scoorde ook hits met Freaky Like Me, Glow en nog een aantal andere kneiters.
Kelly Rowland kennen we natuurlijk uit haar tijd bij Destiny's Child en van haar solohits What A Feeling, Invincible, Commander en When Loves Takes Over. Die laatst genoemde track deed ze uiteraard samen met David Guetta.
En nu hebben zij hun krachten gebundeld en komen ze met One Life onze hitlijsten onveilig maken.
En er zit ook nog een Nederlands randje, of beter gezegd een Nederlandse rand aan dit nummer want niemand minder dan Tjeerd Oosterhuis is mede verantwoordelijk voor de productie en heeft zelfs geholpen bij het schrijfproces zo twitterde hij 22 april.
 
Beluister hieronder de track en zodra de clip beschikbaar is vind je die uiteraard ook hier op Greatest-Hits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten