iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 juli 2017

Remschijf voor Coldplay met Big Sean

De Britse band bracht afgelopen vrijdag  Kaleidoscope uit, een kersverse EP met vijf tracks. Een van die tracks is de kersverse 3FM Megahit en Radio2 Topsong 'Miracles (Someone Special)'.

In de track heeft de band voor het eerst in bijna tien jaar weer een rapper op de featuring staan: Big Sean. 'Miracles' komt qua sound het dichtst bij poppy R&B, met hier en daar een funky gitaartje en wat violen op de achtergrond.

'Miracles (Someone Special)' is eigenlijk één grote peptalk. Frontman Chris Martin vertelt hoe zijn vader hem vroeger altijd aanspoorde om nooit op te geven. Papa Martin zag het potentiële zangtalent van zijn zoon wel zitten en gaf hem een advies mee: "In you I see someone special. You've got fire in your eyes, you'll go further than we've ever gone." Thanks dad.

In 'Miracles (Someone Special)' worden ook de groten ter aarde erbij gehaald ter vergelijking. Muhammad Ali, Nelson Mandela en Mahatma Gandhi kwamen érg ver op doorzettingskracht, je moet gewoon op zoek gaan naar je inner strength, die optimaal benutten, je doelen bereiken... En er dan een catchy nieuwe single over schrijven!
En naast de 3FM en Radio2 schijven pakt de plaat ook de Remschijf deze week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten